Zpátky do knihovny!

Je tu září, konec prázdnin a dovolených a opětovný návrat do "normálního" pracovního a školního kolotoče. Ale co to vlastně znamená pro knihovnu?
Zpátky do knihovny!

 

Kromě toho, že od září jsme tu pro Vás v Oddělení pro dospělé opět každou sobotu od 8 do 11 hodin, plánujeme také nejrůznější knihovnické lekce pro mateřské a základní školy a opět vymýšlíme a organizujeme akce pro širokou veřejnost.

Můžete se tedy opět těšit na nejrůznější přednášky v rámci klubu Pohoda i mimo něj, pro maminky s nejmenšími dětmi se v říjnu opět rozjíždí dětský kroužek Knihovníček, 3. 10. nás čekají další Deskovky pro všechny, 12. 10. - tedy nově ve čtvrtek odpoledne, se můžete těšit na další Bookstart pro děti od 3 do 6 let, ale to není všechno!

Nově se bude v knihovně konat kroužek Literární tvořivec, který je vhodný pro všechny děti, které rády čtou a píší, a také se můžete těšit na Knihovnické vyrábění, které se bude v podkroví knihovny konat zhruba jednou za čtyři týdny.

Tak rozhodně nezapomeňte sledovat náš kalendář akci tady na webu nebo naše facebooké stránky, kde najdete všechny podrobnosti, aby Vám něco neuteklo.

Těšíme se na viděnou u nás v knihovně!

 

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.