Výstava fotografií „Olga Havlová a Výbor dobré vůle“

V multifunkčním sále v podkroví knihovny bude v srpnu možné ve výpůjční době Oddělení pro dospělé čtenáře zhlédnout novou výstavu.
Výstava fotografií „Olga Havlová a Výbor dobré vůle“

Výstava vznikla při příležitosti oslav 20. výročí založení Nadace Olga Havlová Výboru dobré vůle. Setkala se s velkým zájmem veřejnosti a již dvanáct let putuje po muzeích, knihovnách a jiných výstavních prostorách na území celé České republiky a v zahraničí.
Celkem 26 panelů s rozměry 70 x 100 cm obsahuje třiatřicet černobílých snímků se stručným popisem. Fotografie pořídili známí fotografové, např. Ondřej Němec, Bohdan Holomíček, Gabriela Čapková, Zdeněk Chrapek a další.
Letos si nadace bude připomínat nedožité 90. narozeniny Olgy Havlové a výstava je součástí celoroční kampaně Olga je tu s námi.

Naše knihovna nabízí občanům i návštěvníkům, a to nejen folklorního festivalu, jedinečnou příležitost zhlédnout tyto pozoruhodné fotografie.

Výstava bude probíhat od 7. do 24. srpna a bude k vidění vždy ve výpůjční době Oddělení pro dospělé.

V rámci Mezinárodního folklórního festivalu bude navíc výstava zpřístupněna také v pátek 18. 8. a v sobotu 19. 8. od 8 do 17 hodin. 

Vstup zdarma

Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás.